Reeducació postural  – Tònic dinàmic

Reeducació postural – Tònic dinàmic

A conseqüència d’una mala  col·locació postural apareixen dolors i un mal funcionament d’alguna part del nostre cos, que amb el temps poden convertir-se en lesions.

Aquest grup ens ensenya  com col·locar-nos correctament i buscar l’equilibri del nostre cos per poder realitzar qualsevol activitat de molta o poca intensitat sense lesionar-nos. Ens ajuda a mantenir una musculatura tonificada, elàstica i llarga.

Per aconseguir-ho es realitzen  exercicis molt específics  estàtics i dinàmics, basats amb estiraments músculotendinosos i tonificació muscular respectant les cadenes musculars.

És un treball global amb exercicis específics, dirigits i molt controlats pel fisioterapeuta.

Objectius:

-Millorar la condició física: força, elasticitat i resistència.

-Prevenció, pal·liació i correcció de problemes múscul esquelètics.

-Aprendre a dissociar les diferents parts del nostre cos i a controlar-les (consciència corporal)

-Treball de l’equilibri.

R.P.G. – Reeducació Postural Global

R.P.G. – Reeducació Postural Global

R.P.G. - Reeducació Postural Global

R.P.G. – Reeducació Postural General

El nostre cos amb els anys es va deformant, els hàbits posturals correctes són més difícils de mantenir i  sense adonar-nos-en els  canviem per altres més còmodes, però anòmals de manera que a la llarga els postres moviments són menys àgils i menys flexibles i poden provocar dolor i deformitats .

El R.P.G és un mètode de tractament que consisteix en postures actives progressives a fi de corregir deformacions i desequilibris del postres cos.

A FisioIntegral t'oferim el tractament personalitzat per la teva dolència