QI GONG / Txi Kung

QI GONG / Txi Kung

El Qi Gong / Txi Kung és una disciplina mil.lenaria, integrada en la Medicina Tradicional Xinesa, que utilitza el moviment, la postura i la respiració conscient per augmentar i fer circular el “Txi”, l’energia vital del cos amb la finalitat de guarir, preservar la salut i perllongar la vida.

És essencialment una via, el Tao, per viure la vida amb plenitud, amb consciència i en harmonia amb la natura, en sintonía amb els moviments i alternances del Yin i del Yang, principis que regulen tot l’Univers.

Amb el nou cicle energétic que s’inicia amb la PRIMAVERA (element FUSTA), és el moment idoni per desbloquejar i tonificar la funció energética del fetge i la vesicula biliar amb els exercicis de QI GONG. El Fetge i la Vesícula biliar són els organs que promouen aquesta renovació interna tant física com emocinal i alhora són responsables de la circulació harmoniosa de la sang i de l’energia del nostre cos.

 

Practicarem:

Els estiraments dels meridians tendino-musculars, les sèries: Wu Xing Zhang / Wu Dang i  Ba Duan Jin, els Sons curatius i les postures estàtiques Zhang Zhuang

Carla Martín Costa, Professora de Qi Gong i de Tai Txi Txuan des de l’any 1999 i Diplomada en Shiatsu i Medicina Oriental

Vine a provar una classe gratuïta!

Horari: Dilluns de 15:15h a 16:30h
Del 12 d’abril al 28 de juny (12 sessions)

40 € mensuals / 120€ trimestral

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *